photo alt text

Slow food Powinno iść w parze z „eat slowly”. Już pędzimy z wyjaśnieniami . Zależy nam na starannym wyborze tego, co jemy, i delektowaniu się potrawami bez pośpiechu. Wybieramy produkty nieprzetworzone, wytworzone w tradycyjny sposób . W naszej kuchni królują warzywa i owoce dopieszczane w naszych ogrodach.

photo alt text
photo alt text
photo alt text

Oprócz naszych darów natury drugim największym, pielęgnowanym przez nas skarbem są przepisy, które przekazywały nam nasze prababki z pokolenia na pokolenie. Na przestrzeni czasu w naszej kuchni pojawiają się nasze rodzime potrawy nie tylko w tradycyjnej formie, ale i w nowatorskiej odsłonie. Nasz restauracja od lat cieszy się nienaganną opinią! Jeśli jeszcze Cię u nas nie było czas nadrobić zaległości!

photo alt text
photo alt text
photo alt text
photo alt text
photo alt text
photo alt text

Mazury zamknięte w słoikach i butelkach możesz zabrać ze sobą i nadal cieszyć się zdrowym jedzeniem! W ofercie posiadamy między innymi zakwas z buraka idealny do picia na czczo lub użyć jako bazę do barszczu, która wzbogaci twoje dania o nieziemski smak i aromat. Ponadto nie może zabraknąć zawekowanych grzybów zbieranych w naszych lasach i dżemów dyniowych wzbogaconych o aromat skórki pomarańczy! Brzmi dobrze? Przekonaj się jak smakuje!